Over ons...

TuNed beschikt in TunesiŽ over een uitgebreid netwerk, zowel in overheidskringen als in het bedrijfsleven. Wij kunnen ondernemers ondersteunen vanaf het leggen van de noodzakelijke contacten tot en met het realiseren van complete productie-units, inclusief het verzorgen van de logistiek van en naar uw afzetmarkten.

TuNed is een initiatief van een groep ondernemers die allen hun sporen hebben verdiend op het gebied van economisch partnerschap tussen TunesiŽ en de rest van de wereld. Zij hebben hun krachten gebundeld en opereren vanuit eigen vestigingen in de Tunesische hoofdstad en in Amsterdam.

Wij hebben niet alleen uitstekende ingangen in TunesiŽ, maar belangrijker is dat we in dat land een goede naam hebben opgebouwd. Dat is mede te danken aan onze filosofie die is gebaseerd op het creŽren en instandhouden van duurzame win-winsituaties. Voor onze cliŽnten in het Westen, zowel beginnende als ervaren ondernemers, kunnen wij als betrouwbare zakenpartners profijtelijke transacties en projecten in TunesiŽ helpen realiseren. Maatwerk is daarbij altijd ons uitgangspunt. Voor onze Tunesische partners is ons streven steeds gericht op het leveren van een bijdrage aan de versterking van de nationale economie en van het bedrijfsleven. Een en ander via het creŽren van werkgelegenheid en het versterken en uitbreiden van handels- en industriesectoren.

 

 

  

 

 

Home

Over ons

Onze gidsfunctie

Produceren

Overnames

Toerisme

...en veel meer

Contact

TuNed: wie wij zijn en wat we doen